Ημερολόγιο

Τρίτη
12
Δεκεμβρίου
2017
Ανατ.: 08.32
Δύση: 18.03
Σελήνη
24 ημερών
Σπυρίδωνος Τριμυθούντος, Αλεξάνδρου Ιεροσολύμων, Ιωάννου Ζιχνών
627
Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος συντρίβει στη Νινευί Μεσοποταμίας τον περσικό στρατό του Χοσρόη.
1803
Το ολοκαύτωμα στο Κούγκι όπου ο ιερομόναχος Σαμουήλ με 5 Σουλιώτες βάζει φωτιά στο βαρέλι με την πυρίτιδα και ανατινάσσονται στον αέρα.
1820
Οι Σουλιώτες επανέρχονται στην Πατρίδα τους, μετά από συμφωνία με τον Αλή Πασά, και μετέχουν στον πόλεμο μαζί του εναντίον του σουλτάνου.

Χειροποίητες Παραδοσιακές Κλειδαρίες

 

Ο συμπατριώτης μας Αχιλλέας Μπέτζιος, άριστος τεχνίτης  παραδοσιακών  σιδηροκατασκευών, αναλαμβάνει την κατασκευή σιδερένιων χειροποίητων  κλειδαριών. Είναι κατάλληλες για μοναστήρια, εκκλησίες, κάστρα και βίλες.

Κατασκευάζονται από υλικά βαρέως τύπου και είναι ανθεκτικές και απαραβίαστες. Καθεμιά είναι ξεχωριστή και προσαρμόζεται στην πόρτα που θα τοποθετηθεί.

Οι σιδερένιες χειροποίητες κλειδαριές του Αχιλλέα Μπέτζιου είναι φτιαγμένες με μεράκι παλιού μάστορα. Λειτουργούν με ακρίβεια και κάθε κλειδί είναι μοναδικό για την κλειδαριά που κατασκευάστηκε παρέχοντας έτσι ξεχωριστή ασφάλεια.

Αυτές οι χειροποίητες παραδοσιακές σιδερένιες  κλειδαριές είναι αντίγραφα παλαιότερων κατασκευών με ενισχυμένο μηχανισμό και χαρίζουν την αίσθηση ότι λειτουργούν εδώ και αιώνες. Είναι έργα ανθεκτικά  και αισθητικά όμορφα.

Οι τιμές είναι λογικές.

Τέτοιες κλειδαριές έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή της Κόνιτσας και στα Ζαγοροχώρια.

Ο Αχιλλέας Μπέτζιος είναι σήμερα ίσως ο μοναδικός  Έλληνας τεχνίτης που μπορεί  να κατασκευάσει τέτοιου τύπου χειροποίητες  σιδερένιες  παραδοσιακές κλειδαριές. Πουθενά αλλού δεν μπορείτε να βρείτε κάτι αντίστοιχο.

Αναλαμβάνει ακόμη σιδηροκατασκευές παραδοσιακού τύπου σε καμίνι.

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
στο 6980804257
ή στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.