Ημερολόγιο

Τρίτη
17
Οκτωβρίου
2017
Ανατ.: 07.35
Δύση: 18.45
Σελήνη
26 ημερών
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει
1797
Συνθήκη του Κάμπο Φόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι παραχωρήθηκαν στη Γαλλία.
1827
Ο Φαβιέρος αποβιβάζεται στην Χίο και την απελευθερώνει.
1918
Ανακωχή του Μούδρου, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Τούρκων και Δυνάμεων της Entente (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).

Χειροποίητες Παραδοσιακές Κλειδαρίες

 

Ο συμπατριώτης μας Αχιλλέας Μπέτζιος, άριστος τεχνίτης  παραδοσιακών  σιδηροκατασκευών, αναλαμβάνει την κατασκευή σιδερένιων χειροποίητων  κλειδαριών. Είναι κατάλληλες για μοναστήρια, εκκλησίες, κάστρα και βίλες.

Κατασκευάζονται από υλικά βαρέως τύπου και είναι ανθεκτικές και απαραβίαστες. Καθεμιά είναι ξεχωριστή και προσαρμόζεται στην πόρτα που θα τοποθετηθεί.

Οι σιδερένιες χειροποίητες κλειδαριές του Αχιλλέα Μπέτζιου είναι φτιαγμένες με μεράκι παλιού μάστορα. Λειτουργούν με ακρίβεια και κάθε κλειδί είναι μοναδικό για την κλειδαριά που κατασκευάστηκε παρέχοντας έτσι ξεχωριστή ασφάλεια.

Αυτές οι χειροποίητες παραδοσιακές σιδερένιες  κλειδαριές είναι αντίγραφα παλαιότερων κατασκευών με ενισχυμένο μηχανισμό και χαρίζουν την αίσθηση ότι λειτουργούν εδώ και αιώνες. Είναι έργα ανθεκτικά  και αισθητικά όμορφα.

Οι τιμές είναι λογικές.

Τέτοιες κλειδαριές έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή της Κόνιτσας και στα Ζαγοροχώρια.

Ο Αχιλλέας Μπέτζιος είναι σήμερα ίσως ο μοναδικός  Έλληνας τεχνίτης που μπορεί  να κατασκευάσει τέτοιου τύπου χειροποίητες  σιδερένιες  παραδοσιακές κλειδαριές. Πουθενά αλλού δεν μπορείτε να βρείτε κάτι αντίστοιχο.

Αναλαμβάνει ακόμη σιδηροκατασκευές παραδοσιακού τύπου σε καμίνι.

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
στο 6980804257
ή στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.